Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή του νέου Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

26 Σεπτεμβρίου 2007

Λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό, δεν παρευρέθηκα στη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του κυκλοφοριακού προβλήματος στην περιοχή του νέου Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Θα σας παρακαλούσα ως εκ τούτου, αν είναι δυνατό να έχω απαντήσεις στα πιο κάτω ερωτήματα, τα οποία είχα πρόθεση να υποβάλω στην πιο πάνω συνεδρία.

- Πότε εγκρίθηκε η άδεια οικοδομής των δύο μεγάλων εμπορικών κέντρων (ΙΚΕΑ και MALL) και κατά πόσο η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ομόφωνη.
- Αν όχι, θα ήθελα παρακαλώ να ενημερωθώ ποιοι τάχθηκαν υπέρ και ποιοι εναντίον της ανέγερσης των δύο κτιρίων στο συγκεκριμένο χώρο.
- Αν κατά τη διάρκεια της μελέτης των αιτήσεων των δύο κτιρίων από την Τεχνική Επιτροπή ή το Δημοτικό Συμβούλιο, λήφθηκε υπόψη το γεγονός ότι αυτά θα ανεγείροντο ακριβώς απέναντι από το Νέο Γενικό Νοσοκομείο με επακόλουθο την τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση.
- Κατά πόσον παρουσιάστηκαν μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων πριν την αδειοδότηση των δύο εμπορικών κέντρων.
- Τι προτίθεται να κάμει ο Δήμος Στροβόλου για την κατάσταση η οποία έχει δημιουργηθεί.
- Αν υπάρχει σκέψη για τυχόν επέμβαση στο δάσος Αθαλάσσας για τη δημιουργία αυτοκινητόδρομου ο οποίος θα καταστρέψει το φυσικό περιβάλλον του μοναδικού πνεύμονα πρασίνου που έχει απομείνει στη Λευκωσία.

Αναμένω την ανταπόκριση σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: